ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΑΡ.ΠΡΩΤ. 09

ΛΑΜΙΑ 29/10/2010

ΠΡΟΣ. Μ.Μ.Ε





Στο ντιμπέϊτ της 28Ης Οκτωβρίου μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων του νέου Καλλικρατικού Δήμου Λαμιέων, η κούραση, το άγχος και η νευρικότητα ήταν εμφανώς αποτυπωμένα στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Λαμιέων.

Η αμηχανία του ήταν και αυτή δεδομένη μιας και οποιαδήποτε προσπάθεια έκανε για να πείσει ότι αξίζει εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών, έπεσε στο κενό.

Η παντελής απουσία μεγάλων αναπτυξιακών έργων τον ανάγκασε να κάνει χρήση σε βαθμό πλεονασμού του μελλοντικού μορίου «ΘΑ». Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός: «ΤΟ ΤΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΣΠΙΤΙ»

Εκτιμάται δε, ότι τελικά δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, με τις αόριστες και άνευ ουσίας τοποθετήσεις του.

Ο μεγάλος κερδισμένος της χθεσινοβραδινής «ΤΗΛΕΜΑΧΙΑΣ» ήταν ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας «ΛΑΜΙΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΑΝΟΣ.

Δείχνοντας ότι έχει όραμα για το νέο δήμο Λαμιέων και πάθος για να το υλοποιήσει, έπεισε τους δημότες ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της νέας δημοτικής αρχής.

Την 7η Νοεμβρίου 2010, σας καλούμε να στηρίξετε με την ψήφο σας ανθρώπους με ΟΡΑΜΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας '' ΛΑΜΙΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ'' είναι αυτός που θα οδηγήσει τον Νέο Δήμο Λαμιέων σε περίοδο Ακμής, Οικονομικής Ανάκαμψης, Ανάπτυξης και Ευημερίας των δημοτών._







Από το γραφείο Τύπου

του ανεξάρτητου συνδυασμού

«ΛΑΜΙΑ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»